my thoughts, my life, my reality.

Alla inlägg under december 2011

Av sara o'brien - 14 december 2011 22:22

Yup. Satt nyss på golvet och flätade tre glesa, 4 meter långa julglitter-trådar och sedan hängde vi upp de ovanför de dörrstora fönstren. Vi utnyttjade även vår tillgång till fina julkulor.
det var feint. Kan dock inte visa eftersom alla grejer som jag vill ha tillgång till(ett av dem är kabeln till min kamera) är nerpackade i en låda jag inte sett sedan kvällen då vi flyttat hit...



 


DET VAR INTE ENS KUL?

   

EN VISS FANNY....

Av sara o'brien - 11 december 2011 13:06

Haha, sitter och glor på Barbie-filmer... Gjorde det även igårkväll med. Har speciellt fastnat för Barbie in the 12 Dancing Princesses. Åtminstone en låt som är med där, som knappt hinner spelas i 30 sekunder innan den avbryts ><. Suger. Och hela versionen finns ingenstans! Älskar sönder melodin och lyricsen. D; lol, katten min ligger och myser på min sacko-säck. :3


Today it is your birthday and we sing to let you know, that you will be Queen for the day, whatever you say goes.

We spin for you Janessa and chassé(?) for you Kathleen, we pirouette for Lacie and we bow before the Queen.
We sing because we love you (we sing because we love you) and we sing to let you know (we sing to let you know), that you will be Queen for the day--.


ahahhhhhh så fin. HAHAHA. :3 Här kommer en skitdålig kvalite av låten.

lol jag är geek. MEN AH:D:D:D

Av sara o'brien - 5 december 2011 15:17

Sofia och jag snackade typ telefon veeeeldigt länge för att det var kul. Jag tycker vi åstadkom en massa. Och såg nyss att hon tycker mitt garv är olika varje gång jag garvar.... Fast hon har typ ganska rätt såatteeh.:D jhegwfkh jaaaaaaaaaa h0h0h0h0h0h. onödigt inlägg kansek.


sofia is awesome. han är en bra brud han där. min man. HAHA. idoesn'tsensemake.

Av sara o'brien - 5 december 2011 15:00

ja jag stannade hemma idag. Sov högst 2 timmar inatt. Jag vet inte vad som var fel, kunde inte ligga still, mitt rum och fälten utanför rummet skrämde mig och det var bara allmänt jobbigt att vara utan gardiner eller persienner. Med täcke var det för varmt, utan var det äckligt kallt. Fann aldrig något mellan. Efter att ha varit vaken, rastlös och sjuk i runt 5 timmar så gick jag klockan tre upp och drack och gick på toa. Min hals värkte och mitt huvud dunkade våldsamt. Hade ont i nacken och snorade förskräckligt. Antagligen hade jag feber. När jag sedan gick och lade mig igen kom Sigge in i rummet och lade sig intill mitt huvud, och det lugnade mig. Jag kände mig trygg med honom där. Efter ytterligare två och en halv timme somnade jag äntligen, och sov till åtta-nio. Självklart var det ljuset som väckte mig. Usch.
Noterade att först var det stjärnor på himlen, på kvällen då. sedan på natten, vid tre, var det bara motbjudande, askgråa moln som gled över himlen och de helt öppna, mörka fälten utanför hjälpte ju inte ett dugg med den känslan. Kuddarna fuckade och min hals var så torr. Sedan vid femtiden var det typ stjärnor igen. Konstigt tyckte jag. Jaja, det var iaf jävligt jobbigt och när jag vaknade på morgonen hade jag fortfarande ont i halsen, huvudet och nacken. Ja, hela kroppen typ. Försökte starta nåt på tvn men uhhh vi har inget bredband..... Då, lite smått motvilligt, gick jag och satte mig vid Markus dator för att fördriva tiden. Hade inte orken att försöka fixa min egna just då.
Nu har jag dock fixat den, men 3Connect vill inte installeras där vilket är vidrigt trist. Men ska nog lämna datorn nu och rolla med Sofia. Är rollsugen för jag har inte rollat på jättelänge och kjhdlfsijkh. Vi har ett awesome roll på g. Eller ja, två. H0h0. Ska nog sätta på Family Guy eller något också på den där Boxee grejen. Eller så laddar jag bara ned nåt annat program och checkar det.... we'll see.

Av sara o'brien - 4 december 2011 20:38

 

hon är så medlidsam, min man.(sofia)

Av sara o'brien - 3 december 2011 18:43

Nu har vi äntligen flyttat. Alla grejer har visserligen inte flyttats än men det mesta. Det är redan jävligt svårt att pressa in två hus in i ett. Ye. Men det är mysigt här. Och har nästan blivit klar med att inreda mitt rum nu. ÄLSKART. Designfärgerna för rummet är mest svart, vitt och rött. Har en svartrandig fondvägg och resten är vitt. Så ståre en fin liten ljusstake i fönstret<33333333333
Sigge har dock haft jävligt svårt att bearbeta och försöka förstå allt detta, och jag tror fortfarande han är smått orolig, men har nog vant sig. Halva dagen sprang han runt i nya huset och skrek, jamade och strök omkring som ett rastlöst lik. Det var hyfsat hjärtskärande. Men nu ligger han och myser i soffan och jag har gett honom hans filt. Den är hans. Och endast hans. Jag tror att han känner sig lite tryggare i med den, den luktar bekant och han gillar den.
Oh, och atm sitter jag och rapear Markus dator och jag vet att han kommer typ lacka ur på mig och ja ja ja ja, men de ba blev såhär nu, okokok? Vet att han följer min blogg så jävla hårt FÖR JAG SÅG DET I DIN HISTORIK MARKUS LILLA. DU HAR BESÖKT MIN BLOGG ETT X ANTAL GÅNGER OCH DET ÄR MYCKET FINT.<3 Min dator råkar nämligen gömt sig någonstans och mamma kommer nog flippa om jag frågar henne nåt mer. Hon typ hatar mig atm. Eller ja, MIN/mammas dator står i mitt rum, men den vill jag inte använda, för den är fucked up och kan ta sig i röven. Använder hellre pappas dator som stått hos mamma de senaste veckorna och som jag även använt de senaste veckorna. Men jajajajaja. Har fått hjälp av Sonny, Johanna, farmor och farfar med flytten idag. Det var naijs, men ja, mammas hus blev riktigt jävla fult och motbjudande då möblerna försvunnit. Spydde typ ner stället. Hörde också att Alva spytt ner en hel jävla restaurang för att hon tryckt i sig tio tallrikar mat. Sägervi. ....... Sofia och jag har en fin sms-konversation och jag tog för några timmar sedan ett skönt bad och DET ÄR VÄRLDENS STORM UTOMHUS. >< Och Markus; jag svär på heder och samvete att jag inte gjort nåt annat än varit inne på MIN fb, MIN spotify, MIN twitter och MIN blogg. Har inte tittat nåt annat, har inte läst nåt annat. jag kan svära på min och din död. Så det så. Och jag vill inte att du ska dö såatteeh.... oO lawl.
What to do? Jag vill fippla med ps eller nåt... ): Ska nog gå in på dn. HAHA HÖRDE MAMMA SÄGA; det är mysigt i saras rum! för två sekunder sedan. :3 Fint va? har en 3D affisch som jag ska hänga upp. EFTER jag hittat den. Om inte pappa misshandlat den till döds.
JA SOFIA JAG VET VAD DU TÄNKER NU, MED ENORM IRONI; NÄHEEE JAG SOM TRDDE DU SKULLE HÄNGA UPP DEN INNAN DU HITTAT DEN!!!!!!!  myeee. >< yes ok bye.

Ovido - Quiz & Flashcards